Idioma: Castellano  -  Català   
centpeus qui som? classes horari cuina situació i contacte
centpeus situació i contacte borsa de treball
centpeus les nostres instal·lacions

centpeusCENTPEUS neix amb la il·lusió de ser un espai on els vostres fills aprenguin a relacionar-se amb altres nens i nenes, convivint i compartint noves experiències, juntament amb el personal de la llar.

Utilitzem diferents tècniques i activitats com ara el joc, els aprenentatges primerencs, les cançons, els contes i les festes populars amb tendresa i afecte.

La nostra metodologia es basarà en la organització per racons de joc, activitats col·lectives, psicomotricitat, treballar l'autonomia personal i afavorir els hàbits d'higiene.

El nostre objectiu més important és aconseguir que els vostres fills siguin feliços amb nosaltres i treballar per tal que els infants es respectin mútuament i els nens i nenes rebin el mateix respecte. També ens proposem afavorir el desenvolupament sensorial, motriu, intel·lectual, social i emocional de cada infant. Treballar els hàbits que permetin assolir l'autonomia i seguretat personal. Crear gust i desig per explorar, investigar, experimentar, observar, imaginar i sobretot per aprendre.

Aquestes són part de les nostres il·lusions i objectius que tenim ganes de compartir amb els vostres fills i amb vosaltres mateixos. Tot això us ho oferim en unes instal·lacions il·luminades i comfortables, on la llum i el sol del nostre pati compartirà estones alegre d'esbarjo i jocs.

centpeus
centpeus
centpeus
2010 © Activitats Infantils Centpeus, S.L. | Nota legal